حفاظ بوته ای


حفاظ بوته ای نوعی از حفاظ روی دیوار خاردار است که بر روی دیوارها جهت حفظ امنیت استفاده می شود. از مزایای حفاظ بوته ای می توان به این اشاره نمود که عبور از نرده دور منزل بوته ای به دلیل شاخه های پر پیچ و بسیار تیز مانند چاقوی حفاظ بوته ای، به سختی و شاید بتوان گفت اصلا امکان پذیر نیست.

حفاظ بوته ای

نصب حفاظ روی دیوار بوته ای

حفاظ بوته ای نرده ای میلگردی برای ساختمان و ویلا و محبوبیت آن به دلیل طراحی اصولی و صحیح منطبق بر نیاز در امنیت ساختمان و طراحی زیبا در کنار امنیت تولید شده است. اصولا این نوع نرده دیوار با شکل و نوع شاخگوزنی می باشد و طراحی آن به طوری که این محافظ دیوار در قسمت پایین و بالا بر خلاف حفاظ شاخ گوزنی درای عرض مناسب بوده و این فرضیه که با انداختن پتو و یا زیر پایی ماشین میتوان از حفاظ بوته خار عبور کرد را کامل از بین برده است.

برای نصب حفاظ بوته ای ابتدا باید نوع دیوار و مصالح بکار رفته در آن را بررسی نمایید. در نصب نرده حفاظ فلزی ارتفاع و همچنین عرض دیوار بسیار مهم است، این که تولید کنندگان حفاظ بوته ای در ساخت نرده حفاظ بسیار دقت کنند بخشی از کار است و بخش مهم دیگر نحوه نصب و اجرای آن است؛ دیوارها به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند اول: دیوارهایی که روی آن را با درپوش سنگی کار کرده اند یا یک لایه سیمان روی بلوک کشیده اند، دوم: دیوارهایی که از محافظ فلزی و روکش خم دار فلزی به نام فلاشینگ برخوردار هستند

نحوه اجرای نرده حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای بر روی دیوارهای ساده با درپوش سنگی، در این دیوارها که عموما قدیمی هستند از قبل محل انتظار برای جوشکاری تعبیه نشده است (محل انتظار به مقاطع فلزی که در طول قرار داده شده اند که حفاظ به آن ها جوش داده شود) راه منطقی ایجاد یک سوراخ به ضخامت یک میل بیشتر از رول بولت است که بتوان با وارد کردن فشار و داخل کردن میلگرد در دیوار محل مقاومتی را برای نصب ایجاد کرد. از آنجا که این روش کمی دشوار است و اکثر خریداران هزینه رول بولت را نمی پردازند از میلگردهای با ضخامت ۱۰ و طول ۱۵ سانت استفاده کرده و به صورت مورب در هر متر ۲ عدد جاگذاری میکنند. دلیل سوراخ کاری مورب این است که حفاظ روی دیوار قفل شده و از یک طرف بیرون نیاید. سپس حفاظ را روی دیوار قرار داده و به این مقاطع جوش میدهند

در دیوارهای با روکش فلزی از بولت استفاده نمیکنند و حفاظ را روی فلز قرار داده و جوش کاری میکنند. اگر ضخامت ورق فلزی کم باشد در این مقطع همان سوراخ ها را تعبیه کرده و هم از میله ها و هم از فلز به عنوان نگه دارنده استفاده میکنند. در هنگام سوراخ کردن دیوار باید مراقب باشند که میله از حالت چکشی بیرون آمده و در حالت عادی باشد چرا که در حالت چکشی سنگ روی دیوار میشکند و یا فلز فلاشینگ خم میشود.

در این نوع از نصب ابتدا با استفاده از دلر اقدام به ایجاد سوراخ هایی به قطر ۱۰ میلی متر و فاصله ۱ متر از یکدیگربه صورت ضرب دری ایجاد میشود. در این نوع سازه با توجه به این که نصب بر روی سنگ انجام میشود بهتر است ابتدا دلر را از حالت هیلتی یا ضربه ای خارج نموده و با استفاده از مته مناسب با سنگ با صورت چرخشی و بدون استفاده از ضربه سنگ را سوراخ نموده و در صورت نیاز به عمق بیشتر بعد از عبور از سنگ حالت ضربه را فعال نموده و به عمق مورد نظر که حداقل۱۵ سانت متر است برسید دقت داشته باشید که نصب بر روی سنگ با توجه با اینکه اگر سنگ اسیب ببیند امکان تعویض حتی با صرف هزینه زیاد به دلیل کم یاب بودن سنگ غیر ممکن خواهد شد.

توصیه میشود که به این دلیل از عجله در کار بپرهیزید. قبل از این که به ادامه نحوه نصب بپردازم یک مورد مهم را باید اشاره میکردم که اینجا به این مورد بسیار حساس با ذکر ۲مورد که خودم دیدم اشاره می نمایم اول نصابان در هنگام تخلیه در محل با توجه با شرایط به خصوص در صبح باید با دقت تمام تخلیه نرده حفاظ فلزی که دارای شاخه های تیز و برآن هستند و امکان صدمه زدن را دارند انجام داده و در صورت امکان با یک نوار زرد رنگ دور محل نصب نرده محافظ فلزی روی دیوار را از هر گونه رفت و آمد ببندند تا امکان بروز حادثه بر اثر سقوط بسته شود، نکته ای که در زمان تخلیه من خودم شخصا دیدم این بود که راننده با درست کردن قلاب فلزی و کمان کردن آن به پایین قسمت حفاظ دیوار اقدام به کشیدن شاسی حفاظ بوته ای از ماشین خاور کرده که بعد از مدتی و تحلیل رفتن کالا نیاز به بالا رفتن و قلاب کردن با دست بود که در این موقع با ریزش یک باره حفاظ بوته ای و البته فرار به موقع راننده از قسمت ران پا در گیر با شاخه های تیز حفاظ شد که منجر به پاره شدن و بخیه زدن پا شد.

در صورتی که با کمی حوصله میشد از این حادثه جلو گیری کرد. بعد برای اینکه عرض دیوارها بیشتر از ۵۰ تا ۶۰ سانت نمی باشد و از این بخش به خصوص در روی دیوارهای با روکش سنگ که در گذر زمان سست و آسیب پذیر شده اند، راه رفتن و حفظ تعادل کاری بسیار مشکل است و این مشکل زمانی نمود پیدا میکند که خدای ناکرده حفاظ روی دیوار را در قسمت زیر دیوار هنگام تخلیه چیده باشند که راحت بتوانند بالا بکشند خطرناک ترین قسمت این روش اینجا است که اگر خدای ناکرده به هر علتی نصاب حفاظ از روی دیوار سقوط کند حادثه ای جبران ناپذیر و غیر تصور رخ خواهد داد.

با توجه به آنچه که در قبل امد حتما نحوه نصب انواع نرده حفاظ دیوار از جمله حفاظ شاخ گوزنی با حفاظ بوته ای و نصب حفاظ نیزار با حفاظ لیلیوم و حفاظ کلاسیک با هم باید تفاوت داشته باشند و این هم به دیوار و هم به اندازه نرده حفاظ هم بستگی دارد چرا که بعضی از محافظ دیوارها در سایز ۲ متری هستن و فقط از قسمت پایین دیوار به محل هایی که سوراخ شده متصل میشوند و برخی دیگریه علت سایز ۱ متر هم به پایین و هم باید از کنار به نرده حفاظ مجاور جوش داده شوند.

نصابان حفاظ برای نصب باید زیر بستر کار را هم بتوانند شناسایی کنند با توجه به این که اکثر ساختمان ها و ویلاها بدون نقشه برق کشی شده اند، سیم برق و روشنایی حیاط و محوطه از روی دیوار درست زیر درپوش عبور کرده اند که اکثر مجری های نصب نرده فلزی روی دیوار با این امر اشراف ندارند یا به علت عدم آشنایی با این مسئله بعد از این که کار به اتمام رسید متوجه میشوند که برق محوطه و چراغ های روی دیوار قطع شده است که در این مرحله دیگر کاری از دست هیچ کس بزنم باید و در بیشتر موارد دیده شده که در صورتی که کارفرما متوجه شده کار به شکایت و مجادله کشیده میشود چرا که هزینه این کار بسیار بیشتر از هزینه نصب نرده حفاظ است. هر چه که جلوتر میرویم به این نکته که این کار یک مسئله ساده نیست بیشتر پی میبریم. متاسفانه هیچ محل معتبری هم برای آموزش وجود نداشته و تولید کننده گان حفاظ خود باید شخصا این آموزش ها را به نصب کننده کان حفاظ فلزی روی دیوار بدهند.

خرید نرده بوته خار

مزیای خرید حفاظ بوته ای

مزایای نصب و خرید حفاظ بوته ای در مقایسه با دیگر نرده های روی دیوار زیاد است از مهمترین این مزیت ها این است که عرض این نرده نسبت به نمونه های مشابه بیشتر است و این عرض هم با طراحی انجام گرفته و نوع میله های زیاد شده طوری جاگذاری شده که عبور از آن برای حیوانات همانند گربه و … سخت شده چه برسد به دزدان و سارقین، عرض در مبحث حفاظ دیوار از مهمترین موارد است چرا که یک سارق برای پرش از دیوار نیار به جای پا و تعادل دارد که با توجه به این که عرض این محصول حداقل ۶۰ سانت است و اکثر دیوارها ی ساخته شده بیشتر از ۳۰سانت پهنا ندارند و با نصب حفاظ بوته ای روی دیوار از هر طرف حدود ۱۵سانت نوک میله ها بیرون از دیوار قرار میگیرند جایی برای سارقان نمی ماند که بتوانند از آن به عنوان محل عبور استفاده کنند.

مزیت دیگر این محصول شکل زیبا و پر حجم بودن آن است که در نگاه اول از بیرون سبب میشود که سارقین فکر بالا رفتن و عبور از آن را از ذهن خود دور کرده و مرتکب اشتباه مرگبار نشوند.

قیمت حفاظ بوته ای

حفاظ بوته ای چیست؟

حفاظ بوته ای نوعی از حفاظ های خاردار می باشد بر روی سر در آپارتمان ها و دیوارها جهت حفظ امنیت و همچنین زیبایی استفاده می شود از مزایای این حفاظ ها می توان به این اشاره کرد تا عبور از این نوع حفاظ ها به سختی و شاید بتوان گفت اصلا امکان ناپذیر باشد به دلیل شاخه های پر پیچ و بسیار تیز مانند شبیه چاقو. نصب و اجرای حفاظ بوته ای بسیار راحت و آسان بوده و در مدت زمان کوتاهی اجرا می گردد.

ساختار حفاظ بوته ای

نزدیک ترین مدل حفاظ به حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ بوته ای خاردار است. این مدل از حفاظ با نام های مختلفی در بازار شناخته شده است که از جمله آن ها می توان به حفاظ بوته خاری و حفاظ خاری اشاره نمود. می توان اشاره نمود که این حفاظ با الهام از بوته های خاردار بیابان تولید شده است و به همین جهت عبور از آن غیر ممکن می باشد.

حفاظ بوته ای از جمله حفاظ های دیواری و همچنین روی پنجره ها و فنس ها می باشد و از قابلیت نصب در مکان های مختلفی نیز برخوردار می باشد. حفاظ دیوار بوته ای از مدل حفاظ های است که بهره گیری از آن و نصب بر روی تمام مدل دیوارها موجب شیک تر شدن نمای ساختمان ها خواهد گردید.

حفاظ میلگردی بوته ای

ظاهر حفاظ بوته ای

حفاظ بوته ای به سبب برخورداری از شکل ظاهری و ویژگی های که داراست، در مکان های متعددی مورد استفاده قرار می گیرد. این مدل از حفاظ دیواری قبل نصب در پایگاه های نظامی، بخش های مختلف فرودگاه ها، مدارس، منازل شخصی، شرکت ها، مجتمع های مسکونی، هتل ها و همچنین مناسب برای استفاده در زندان ها می باشد. کاربرد بالای این محصول سبب شده تا سهم عمده و قابل توجهی از فروش در بازار به آن اختصاص یابد.

این امکان وجود دارد که دیوارها را بسیار بلند ساخت یا با استفاده از نرده آن ها را ایمن کرد. اما هیچ تضمینی وجود ندارد که ارتفاع دیوار یا نرده از ورود سارقان جلوگیری نماید. به خصوص اگر سارق حرفه ای باشد. حتی ممکن است از سیم خاردار برای حفاظت از اماکن مسکونی، اداری یا حتی باغ خود استفاده کنید. ولی توجه داشته باشید سیم خاردار علاوه بر ظاهر خشن و زشت، بسیار راحت بوسیله ابزار ساده قیچی میشوند.

علاوه بر استفاده از دیوار بلند، نرده وسیم خاردار، بعضی ها هم از شیشه شکسته بر روی دیوار استفاده میکنند که علاوه بر خطرناک بودن، امکان ایجاد جراحت های شدید برای حیوانات (گربه و پرندگان) و سارق میشوند و به راحتی هم بوسیله یک چکش میشود آن را خرد کرد. این روزها انواع مختلف حفاظ ها برای ایجاد امنیت موثر در بازار وجود دارد. یکی از این نوع حفاظ ها، حفاظ بوته ای است.

حفاظ بوته ای مانند حفاظ شاخ گوزنی به عنوان یک سپر امنیتی و ضد صعود بر روی دیوار قرار می گیرد، و مانع بزرگی برای هر نوع ورود بی اجازه محسوب می شود. حفاظ بوته ای در عین زیبایی، یک راه حل ساده و موثر برای افزایش امنیت دیوارمنزل، شرکت، کارخانه، باغ و غیره است که از جنس ضد زنگ، ضد ضربه و فولاد گالوانیزه ساخته میشود و دارای ساختار قوی و محکمی است که اتصالات آن براحتی ازهم و یا از دیوار جدا نمیشوند. نصب آن ها هم به علت این که از قبل ساخته شده اند بسیار آسان است

نکات قابل توجه دیگری هم در امرای پروژه وجود دارد که کشیدن شاسی پروفیل روی درب های نفر رو و درب پارکینگ هم از این موارد هستند. از آنجایی که در بیشتر موارد نصب حفاظ به روی درب ها در قسمت جلوی ساختمان است و در نمای ساختمان اثر زیادی دارد توصیه میشود که از شاسی کل دیوار نما که معمولا بین ۱۲ تا ۲۰ متر است استفاده شود تا حفاظ در بخش نما در یک سطح ارتفاع باشد البته اگر طول درب پارکینگ بیشتر از ۳ متر باشد قسمت بالی درب باید به صورت دوبله پروفیل کشی شود تا بعدا مشکلی برای باز و بسته شدن درب پیش نیاید.

نرده حفاظ بوته ای خار دار

مزایای سفارش حفاظ بوته ای

مزایای حفاظ بوته ای در مقایسه با دیگر نرده های روی دیوار زیاد میباشد از مهمترین این مزیت ها این است که عرض این نرده نسبت به نمونه های مشابه بیشتر است و این عرض هم با طراحی انجام گرفته و نوع میله های زیاد شده طوری جاگذاری شده که عبور از آن برای حیوانات همانند گربه و … سخت شده چه برسد به سارقان آن و سارقین، عرض در مبحث حفاظ دیوار از مهمترین موارد است چرا که یک سارق برای پرش از دیوار نیار به جای پا و تعادل است که با توجه به این که عرض این محصول حداقل ۶۰ سانت است و اکثر دیوارها ی ساخته شده بیشتر از ۳۰سانت پهنا ندارند و با نصب حفاظ بوته ای روی دیوار از هر طرف حدود ۱۵سانت نوک میله ها بیرون از دیوار قرار میگیرند جایی برای سارقان نمی ماند که بتوانند از آن به عنوان محل عبور استفاده کنند.

مزایا دیگر این محصول شکل زیبا و پر حجم بودن آن است که در نگاه اول از بیرون سبب میشود که سارقین فکر بالا رفتن و عبور از آن را از ذهن خود دور کرده و مرتکب اشتباه مرگبار نشوند.

حفاظ بوته ای شرکت ثامن آرکا به شکلی طراحی شده که دیگر از حفاظ های خار گونه شکل خبری نیست و طراحی حفاظ بوته ای با استفاده از میله های موج دار مانند درخت چه های رونده شکل در ارتفاع مختلف طراحی شده و استفاده از این الگو سبب شده که نصبت امنیت بر روی ساختمانها و دیوارها بیشتر و همچنین استفاده می گردد. منظور از شکل بوته های رونده قوس های نیم داره مانند به جای پیچ و خم های نامناسب است که شکل حفاظ را زیباتر و امنیت این نوع نرده را بیشتر میکند است.

حفاظ بوته ای، طراحی و شکل گیری از بوته های خار دار و زیبا طراحی شده است، فرم شاخه های این نرده حفاظ به شکلی می باشد که عبور از بالای آن تقریبا غیرممکن است. این غیر ممکن از آنجا بدست میاید که در تست اولیه در تولید عبور و پرش در روی زمین از روی این محصول امری بسیار سخت و خطرناک میباشد و در تستی که در ۲۰ آگوست ۲۰۱۸ انجام شد ۹۵٪ از سازندگان ونصابان حفاظ بوته ای از پریدن از روی این نرده فلزی خودداری کردند و از ۵٪ باقیمانده هم تنها ۱٪ توانستند در روی زمین و با دورخیز کردن از این محصول عبور کنند.


خدمات ثامن آرکا






پشتیبانی
پشتیبانی آنلاین
پاسخگو
6245 412 0912